INSENTO pro

Jogi nyilatkozat

Tartalom

A insentopro.hu (továbbiakban: Szolgáltató) mindent elkövet annak érdekében, hogy a megjelenített tartalom pontos, naprakész információt tartalmazzon, fenntartva a jogot, hogy a tartalmat bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét időlegesen korlátozza. Nem garantálja, hogy az oldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Jog

A felhasználó tudomásul veszi, hogy bármely az oldalakon található tartalom szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állhat. Ezen anyagok, dokumentumok bármilyen nem engedélyezett felhasználása, szerzői, védjegy és egyéb szellem jogok megsértése, és egyéb jogellenes cselekmények alapján, a Magyar Köztársaságnak a fennálló nemzetközi kötelezettségeivel és az Európai Közösség jogszabályaival összhangban kártérítést és további jogkövetkezményeket vonhat maga után.

Felelősség

Az insentopro.hu használatához szükséges felhasználói név, jelszó, vagy tanúsítvány illetéktelen felhasználásából, nyilvánosságra hozatalából, illetéktelen személy tudomására jutásáról vagy elvesztéséről, így mások számára hozzáférhetővé tételéből fakadó károkért a Szolgáltató minden felelősséget kizár.
A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az általa szolgáltatott oldalak kapcsolódnak, vagy amelyekre azok hivatkoznak, és nem feltétlenül támogatja az ezekben kifejtett nézeteket.

Irányadó jogszabályok

A fentiekben nem szabályozott kérdésekben az alábbi jogszabályok az irányadók:
1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról;
1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről

Fenntartjuk magunknak a jogot az irányelvek bármikori megváltoztatására.
Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk és megválaszoljuk kérdését.
A insentopro.hu honlapjának tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, így annak bármely képi, szöveges eleme csak a tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A insentopro.hu honlap látogatásából eredő esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.